Филип Киркоров ще става баща

 Филип Киркоров най-сетне е намерил жената, която ще стане майка на децата му. За да избегне спекулации Киркоров отказва да оповести публично коя е тя. Все още не е ясно дали изгората му е вече бременна или това за момента са само планове. &nbs

2011-10-21 21:56:17
Филип Киркоров ще става баща
 Филип Киркоров най-сетне е намерил жената, която ще стане майка на децата му. За да избегне спекулации Киркоров отказва да оповести публично коя е тя. Все още не е ясно дали изгората му е вече бременна или това за момента са само планове.
  Руската звезда с българска жилка е категорична, че ще запази всичко около наследника си в тайна, докато той или тя не се появи на бял свят. Своята половинка Киркоров описва като "свестен човек". За разлика от самия него, изглежда тя е доста далече от музикалния бранш. 
 В последно време из медиите се разнасяха какви ли не слухове, че Киркоров е молил различни известни личности да станат майки на детето му. Впоследствие ексцентричният изпълнител обори всички тези догадки заявявайки следното- "Аз съм здрав мъж и съм в състояние по нормален начин да реша житейските си въпроси."
 Говори се, че не кой да е, а баба Ванга е предрекла на Киркоров, че ще стане баща именно на 44 години. Когато Ванга изрекла предсказанието си Филип бил съвсем малък и тогава въобще не се впечатлил от думите й. Когато поотраснал баща му припомнил предреченото, което изглежда ще се сбъдне.
 Въпреки че явно има нова жена в живота си, Киркоров сподели, че огънят към бившата му спътница Ала Пугачова все още тлее. Всъщност Филип избягва да я коментира. Не отрича обаче, че винаги ще я обича, независимо от отношението, което тя има към него. Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия